Post Info TOPIC: SI-vyö
Elina

Date:
SI-vyö
Permalink   


Heips Toni ja muut joiden si-niveltä on paikkailtu!


Oletteko kokeilleet nk. SI-vyötä remontoidun nivelenne tukemiseen?!? Onko siitä mainittavaa hyötyä? Olen nimittäin sen ostoa harkinnut, eikä se kallis ole... Oma niveleni korjattiin viikko sitten mutta jo pari päivää korjauksesta se rusahti taas pois paikoiltaan - se tosin oli omaa varomattomuutta ja aika puhtaasti oma moka.


 


 __________________
Elina

Date:
Permalink   

 


Siis tarkoitan jotain tällasta:


http://www.trainerschoice.on.ca/trainers/back.htm


Onko hukkaostos__________________
Toni

Date:
Permalink   

Kyllä vöistä ja tuista varmasti hyötyä on. Itse en ole käyttänyt, mutta tunnen muutaman jotka on. Sitä en valitettavasti osaa sanoa, että millainen olisi paras... niitä on niin paljon erilaisia.


Tuo alimmainen tuolla linkissä näytti aika "heppoiselta". Duunikaverilla oli tuo 504:n tapainen. Kohtuuhyvä.


Jos pitäisi äänestää, niin ei tuollasista: http://www.reliefmart.com/sacroiliac.htm Eikä tuollaista: http://www.westons.com/acatalog/Online_Catalogue_Saunders_Sacroiliac_20478.html


Parempi, mutta kovin ohut: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000AQE2K8/103-7793313-1970241?v=glance


Jonkinlainen, mutta ohut tuokin. Pysyykö paikallaan? http://www.elisanet.fi/punica.oy/Punica/index.htm


Tuolla on vaikka mitä, mut ei ole kuvia: http://www.respecta.fi/uploads/0s3yxnc.pdf


 __________________
Paju

Date:
Permalink   

Missä tilanteessa se sulla luiskahti pois?

Sain lainaksi terv.keskuksen apuvälinevarastosta (lähetteellä kylläkin) SI-tukivyön kuukaudeksi pariksi. Se on varmaan aika hyvä, sellainen, jossa menee kiristyssträpit lantion sivuilla ja nivustaipeiden alta remmit takapuolelta, jotta vyö pysyy hyvin paikoillaan. En tiedä onko siitä minulle apua (kun si:ni ei ole paikallaan), mutta kokeilen jokatapauksessa. Kaipa se tukee yliliikkuvuutta. Nyt on viikon käytön jälkeen ainakin lihakset tosi kipeet, näin mulle kyllä sanottiinkin, että aluksi kipeytyy, voi jopa lihakset krampata.

__________________
Elina

Date:
Permalink   

Mun Si antoi periksi kun "heittäydyin" sohvalle istuskelemaan eli kaksi päivää korjaamisesta vähän puolihuolimattomasti istahdin pehmeälle alustalle. Vaan eipä tainnut tuo nivel silloin kunnolla paikalla ollakaan kun niin helposti petti... Tänään, kaksi tuntia sitten oli uusi yritys. Nyt on IHANA olo ja pää ihmettelee kropan uutta asentoa Saa nähdä miten kauan tätä oloa kestää :)__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard